34 Ιδέες για μοναδική DIY διακόσμηση γάμου!

Πως να φτιάξεις μόνη σου την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση γάμου!

 1. Χρώματα
  Τα χρώματα που θα επιλέξεις για τον γάμο, πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους και να είναι φωτεινά για να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μαρτυράει τη χαρά και την ευθυμία του ζευγαριού.
 2. Διακοσμητικά τραπεζιού
  Για διακοσμητικά τραπεζιού, μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια πληθώρα μοναδικών επιλογών, όπως γλαστράκι με λινάτσα που μετά το τέλος της βραδιάς μπορούν οι καλεσμένοι σου να πάρουν μαζί τους. Ακόμα, μπορείς να βάλεις μπουκάλια με εκτυπώσιμο χαρτί με τα ονόματα των νεόνυμφων, ή ένα κουτί με λουλούδια. Ένας δίσκος με βαμμένα μπουκάλια και κεράκια θα είναι πάντα πρωτότυπος και εντυπωσιακός.
 3. Φωτισμός
  Για ρομαντικό φωτισμό γάμου, μπορείς να επιλέξεις κρεμαστά λαμπάκια είτε μικρά είτε μπάλες και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό. Για τα τραπέζια μπορείς να επιλέξεις μικρά κεράκια ή φαναράκια.
 4. Κεράσματα
  Για χειροποίητα κεράσματα γάμου, μπορείς να φτιάξεις μπισκοτολούκουμα, μπισκότα και μικρά παστάκια ή κεκάκια. Ακόμα οι μπεζέδες είναι πάντα το σήμα κατατεθέν των γάμων και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από κανέναν μπουφέ.
 5. Διακόσμηση χώρου
  Για ονειρεμένη διακόσμηση χώρου, μπορείς να πάρεις μεγάλα φαναράκια, ή ψηλά κεριά και με τούλια να φτιάξεις όμορφες γωνιές στο κτήμα ή το σπίτι σου.
 6. Στρώσιμο τραπεζιού
  Τα χρώματα του τραπεζιού και το στρώσιμο του πρέπει να αποπνέουν φρεσκάδα και ζωντάνια. Διάλεξε τα χρώματα και στο στυλ που αγαπάς και εντυπωσίασε με την αισθητική του.
 7. Μουσική
  Η μουσική που προτιμάει ο καθένας είναι μοναδική. Συνήθως όταν πρόκειται να κάτσει ο κόσμος και να περιμένει το ζευγάρι επιλέγουμε ήρεμη μουσική και έπειτα επιλέγουμε πιο δυνατή και παραδοσιακή για να χορέψει ο κόσμος.

Share this post